maanantai 19. tammikuuta 2015

Köyhät kyykkyyn . . . glamour tulee . . .

  Pakko mikä pakko on vielä talkkarin kiertää tylsää hedelmäveistä köyhän kansan sielussa . . .  Mia Mari Johannahan on pesunkestävä riistäjäkapitalisti, joka kusee ja on kussut mm. asemalaiturin lisäksi, edesmennyttä siskoa silmään, mangereita,  ex- tausta"tanssijoita" yms. yms.

  Ainakin ulkomuodoltaan ja mielipiteiltään glamourisen matkijan on Mia Mari Johanna saanut kokokuusnuorista ja varsinkin Malin Anomaa on tuonut julki sen . . . Tanssitaidoista ei vielä köyhällä kansalla ei ole tietoa ja kuulemma missä on "esiintynyt" niin tämä tunkeropunkero on lienee maksettu ulos suurella rahasummalla, ettei edes esiintyisi . . .

 Jutun juurta asiasta:
http://www.hameenkaiku.fi/viikko-hame/alueuutiset/vh-hameenlinna/16982-kokoomusnuori-molayttaa-ei-koyhia-pilaamaan-uutta-eliittiasuinaluetta

 Lie on ottanut oppia Mia Mari Johannan tulevasta elämänkerrasta, jota edelleen kirjoitetaan . . . Miten Miamissa rikkaiden asuinalueella ei oltu köyhiä ja kipeitä . . mitä nyt anus joskus oireili . . .


 Siis, ulkomaat on siis nyt unohdettu ja Mia Mari Johanna varmaan nyt halajaa asumaan Hämeenlinnaan, varsinkin kun sieltä on lopettu se naisvankila . . .