perjantai 23. tammikuuta 2015

Niitä näitä ja toki glamuorisestikin . . .

  Joku valveutunut ihminen onkin seurannut internetin ihmeellistä tarjontaa ja blogannut, sekä osuvasti antanut oman osansa Mia Mari Johannan mahdolliseen käyttäyttymiseen julkisessa uimalaitoksessa:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015012319071335_uu.shtml 
  Eli siis . . . Mia Mari Johanna ei tule glamourisesti näyttäytymään julkisessa uimalassa ja eihän se edes kuulu hänen epänormaaliinkaan käytökseen. Ja edelleen kuulemma ihmetellään Tukiaisten kesämökin vieressä olevan järven kalakuolemia, vaikka siitä on monta vuotta . . .

  Eduskuntavaalitkin lähestyvät, joten on odotettavissa jonkinlaista poliittisen toiminnan aktiviteettin kohoamista Mia Mari Johannan suunnalta, edellyttäin että joku kertoo siitä hänelle . . .  glamourisen kännin sopivassa vaiheessa.

  Ja jos lehti yms. tietoihin on talkkarien salaseuran salaisenkin osaston tyydyttävä jatkossa, sillä molemmat salaiset agentit ovat ihan salaisesti kadonneet ja ei ainenkaan vielä ole löydetty millään skannerilla . .. Johannallako on "nakki"sormensa pelissä ? ? ?

 Tämä kuva on kumminkin täysi fiekki, jutun kera:
http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/Oahun-saarella-laihtuneena-joulukuu-2014-/1064560
 Näet ko. saari ja siinä ympärilläkin olevat kuuluvat Amerikan Yhdysvalloille, eli tuttavallisemmin USA:lle ja tarkistettujen tietojen mukaan Mia Mari Johannalla on: EI tervetullut ao. maahan, missään muodossa . . .