lauantai 10. tammikuuta 2015

Paluuta arkeen . . .

  Talkkari on käynyt tässä talvilomalla ja vieläpä joulun aikaan, ihan ulkomailla asti . . . nimittäin siellä missä aikoinaan Mia Mari Johanna suoritti / teki lie vaikuttavimmistaan ulkomaan keikoistaan . . .  eli Kanarian saarilla. Tosin on saattanut käydä niin, että talkkari akkansa kanssa oli väärällä saarella, kun kyseltiin ko. paikkoja, missä glaourisesti oli Mia Mari Johanna esiintynyt ja varsinkin vaikuttanut.
 
 Toisaalta talkkari akkoineen vältteli yleensä varsinaisia turistirysiä ja kun vielä nuo epsanjan taidot on talkkarilla ja varsinkin sen akalla kohdallaan, niin menee melkein alkuperäisasukkaasta. Tosin paikallisilla ei ole niin kovaa viinapäätä, kuin talkkarilla . . . ja myönnettäköön ns. "kukkona tunkiolle" aina jäi talkkarin akka.

  Paljon on kuulemma glamourisesti tapahtunut Mia Mari Johannalle joulunakin, mutta äkkiseltään ei ole kuulemma esitellyt talkkarin lähettämään joululahjaa: Pinkiksi värjättyä aitoa savolaista halkoa, missä on UDI:n pärstäkuva . . . ja vielä kun talkkari tuhrasi tunnin jos toisenkin veistelyyn, että mulkun näköinen siitä tulisi . . . ja vielä ilman esinahkaa, juutalaiseen tapaan.