lauantai 31. tammikuuta 2015

Transiitto- kohua:kin

  Nyt on sitten glamourisesti elämänkirjat sekaisin ainakin Mia Mari Johannalla . . . On näet poikkeukselliseen vastahyökkäykseen alkanut Elena Vikström . . . joka on tuonut julki sukupuolensa ja siihen liittyvät toimenpiteet. Talkkarilta siis ja monen muukin puolesta " ISO KÄSI" ei sen puoleen, kukin valitsee puolensa . . . Ja viisaskin ? ? ? Itse REETU on mennyt melkein vipuun Thaimaassa . . . 
  Eräänlainen "yhteys" on talkkarilla ja Reetulla . . . Reetu vonkasi Lohjalla talkkarin ex. muijalta pillua . . ei saanut  . . . talkkari näet sai vonkaamattakin . . . Että onnea vaan uudelle rva Kärkkäiselle, lie tuo kumminkaan ole sitä kauppiassukua . . .  lie sekin selviää jossain vaiheessa . . . kun äidinpojan säästöt loppuvat.

  Lienee Elenalla, jos gynegologisesti ajatellaan ja tämän kertoman mukaan "seksielämä sujuu" niin ns. molemmissa "vehkeissä" on ollut täysi tunto ja "tämminki" . . . Valinta mikä valinta, kunhan ihminen on onnellinen . . . Tosin glamourisen raivokohtauksen on saanut itse Mia Mari Johanna:
http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-hyokkasi-transsukupuolista-Elenaa-vastaan-nain-Elena-iski-takaisin/1064992?fb_ref=Default

 Lienee taas jossain vaihessa saadaan glamourinen malaria ja munuaisaltaiden tulehdus, ihan glamourisen kiukun kautta, että Mia Maria Johanna olisi lööppi. kuningatar . . . muunkin, kuin painonsa puolesta.