keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Kuohuvaa lomaa.

  Vihdoinkin voi ja saa huokaista helpotuksesta, sillä Mia Mari Johanna kera yhden huojuvan homon kanssa on Kanarialla.
  Mutta heti pieleen menee:
 http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Voiko-ihanammin-aamu-enaa-alkaa/1064843
"Kuohuva" on helvetin halpaa cavaa . . . Espanjalaista kuoharia, lie sittenkin ollaan helvetin pienellä budjetilla liikkeellä.  Samoin mansikat ovat hieman arveluttavan näköisiä . . .

  Talkkari kun akkansa kanssa kävi Las Palmassa joulun aikoihin, niin tuli kyllä niitä mansikoitakin ostettua ja kaikenlaista leikkiä illan pimetessä tuli tehtyä hotellihuoneessa. ÒLE TORO tuli mutaman kerran naapurihuoneesta huuto ja sitten alkoi helvetillinen sängyn kitina siellä . . .
  Talkkari ei sitten sijaiskärsijänä ala elättämään naapurihuomeen parin mahdollista joulutuotosta . . . Mitäs kuuntelivat, mitä talkkari akkansa kanssa puuhasi . . . Ja respassa vastaanottovirkailijankin katsoi . . . kunnoitettavasti talkkaria. Nooh, niin siinä kävi vaan, että talkkarin alan suunnitelma toimi, ei ehtinyt ja juolahtanut mieleen hankkia samanlainen nahkaleirihattu, kuin Irvinillä oli aikoinaan, sääli.
   On siis jossain vaiheessa siis palattava saarille, mutta lienee odotettava tämän glmourisen hellokitty- show ryhmän aiheuttamien "laineiden" laskeutumista, koko Espanjassa ! ! !

  Toinen talkkarien salaseuran salainen agentti jäi "jumiin"  Helsinki- Vantaan kentälle . . . syy ei vielä ole tiedossa, mutta poliisi tutkii asiaa . . .

  Että onnea vaan sinne Epsanjaan, yksi jos toinen naattii nyt Tuksu- vapaasta Suomesta ja mitä pidempään, sen parempi.