lauantai 31. tammikuuta 2015

Tanssia susien vai minkä kanssa.

  On sitten kuulemma Mia Mari Johanna glamourisesti laajentanut repetturiaan tanssin saralla, sentään aidon HelloKitty- nauhatanssin ainokainen osaaja on sitten flamingon taitaja . . . Eli, jostain on käynyt ostamassa ns. jonkinlaisen halpis- kopion naispuoleisen flamongotanssijan asun. Paha vaan, ei vaan löytynyt tarpeeksi ö ö ö  tyköstyvää (lue: isoa)  joten liikkeessä käännettiin kaikki peilit seinää vasten ja kaikki olivat tyytyväisiä.

  Hieman ennen, kun Mia Mari Johanna rantautui Epsanjaan, niin NATO:n tukikohdassa lähellä Madria roiskasi yksi kreikkalainen hävittäjälentäjä koneensa maaahan . . . Nooh, syynä oli se että kuuli Mia Mari Johannan tulevan esiintymään ja ajatteli olevansa ensinmäisten joukossa katsomassa glamourista lyllerrystä  . . .

  On kyllä varsinaisen glamuorinen flamingon taitaja Mia Mari Johanna . . . kuulemma: kertoo paikallinen talkkarien salaseuran jäsen, mitä nyt itkunsekaisen kakomiseltaan puhelimessa kertoi. Oli kuulemma lattia laatat, kuin myös pisuaarin kaakelit alkaneet halkeilla . . .

  Ja saadun tiedon mukaan, miksi yksi talkkarien salaseuran salainen agentti oli jäänyt ns. jumiin Suomen päässä on selvinnyt. Oli Mia Mari Johanna tuupannut SIVA- kassillisen pesetoja ja käskenyt ne tuoda Espanjaan, kuulemma ne eivät mahtuneet kuuluisaan meikkipussiin . . . Paha vaan, ko. kassi oli täynnä kolikkoja, 1:n ja 5:n pesetan . . .  Eli siinä syy, miksi matka toistaiseksi tyssäsi.