lauantai 15. elokuuta 2015

1000 . . .

  Se on sitten talkkarilla eräänlainen virstapnpylväs tai vastaava, sillä tämä taitaa olla tuhannes juttu mikä ilmestyy blogspotissa. Jokusen jutun talkkari siirsi Metroliven puolelta, kun ao. lehden formaattiia päätettiin muuttaa. Mihinköhän se päätöksen tehneet olivatkaan lyöneet päänsä ? ?
  Talkkarii taitaa juhlistaa tätä tapahtumaa ja lähteä vaikka rillaamaan Jutin luokse, ihan vaan huvikseen. Toisaalta kohta talkkarilla on aikaa määrättämästi määrätyn aikaa, niin alkaisi matkustelemaan niillä paikoilla, missä Mia Mari Johanna on glamourisesti järjestänyt erinlaista porinaa ja hässäkkä . . .

  Tosin lienee ei ketään ole pysynyt laskuissa mukana, paljonko Mia Mari Johannan on kiskonut punkkupulloja kitusiinsa . . .  Lienee se tuhannnen putelia on mennyt aikaa sitten rikki, kun on tarvittu kyytipjaksi pakettiautolliselle pillereitä. Siis kysymyksessä ei ole ns. itsehoitolääkkeet, mitä saa reseptivapaasti. Tosin eihän Mia Mari Johanna glamourisesti ole tarvinnut lääkärin määrämiä reseptejä, sillä tämä kävelevä sekakäyttäjä osaa turvautua ns. omatoimisuuteen.

  Pappamuratti ja moni muukin onkin ollut muulina, kun maailmalta on purkki poikineen tarttunut mukaan ja jäänyt tullin haaviin . .
  Talkkari tietää, että eräs entinen manageri, tuo Woman`s Mc:n perustaja sekä johtaja on tässä jokunen vuosi yrittänyt ostaa mm. Lyrica- merkkisiä lääkkeitä . . . Aiottu myyjä oli  vastahankaan, joten pillerin kappalehinta tuplaantui välttömästi ja oltiin siltä seisomalta valmiit hakemaan ao. huumaavaksi luokitellut tuoteet. Loppujenlopuksi myyjäksi värvätty henkilö omasi ja omaa sen verran ryhdikkyyttä ja lainkuuliasuutta, joten tuo pillerikauppa meni pieleen, ko. henkilö näet oli talkkarien salaseran salainen agentti.
  Talkkarilla on näet dataa useammalla muistitikulla ko. kirjoittelusta . . . s- postin ja sun muualla tehtynä. Aikomushan ei ole lienee rangaistavaa talkkarin muistinmukaan . . .