tiistai 11. elokuuta 2015

Matkakuumetta, vai huumetta . . .

  On näköjään Mia Mari Johannalla Miami ja Dubai vaihtunut matkaksi Australiaan . . . Mistä lie tuollainen älynväläys on iskostunut muovimoppitukan päähän.
  Vai luuleko Mia Mari Johanna, että punainen matto on vartavasten häntä varten tullaan levittämään ja otetaan glamourinen Hello Kitty- nauhatanssijatar vastaan fanfaarien raikuessa.

  Talkkarilla kun on sukua Australiassa, niin tuli otettua puhelu kengurumaahan. No, sieltäkin selvisi yhtä sun toista faktaa. Jos on amerikkaan vaikea päästä, niin vielä  vaikeampaa on se Australiaan . . . Lie tuo meno jo tyssää viisumin hakuun tai siis jo myöntämiseen. Kas kun siellä ei oteta vastaan rikoksista tuomittuja . . . varsinkaan useamman tuomion saaneita, olkoonkin muunnettuna yhteiskuntapalveluksi.

 Taas on menneet värilliset napit väärässä järjestyksessä punaviinillä kurlaten alas kurkusta ja toki glamourisesti . . .Mutta toisaalta Mia Mari Johannalle ei sanota ei, eli juristiNI tulee ottamaan yhteyttä Australian pääministeriin, joka myöntää sen viisumin. Onhan tuo Glamourisesti saanut yhden ulkoministerin palliltaan, niin joku pääministeri kyllä taipuu tollukan tahtoon . . .