lauantai 8. elokuuta 2015

Ei päivääkään ilman.

  Toden totta, ei päivääkään tai riippuen, miten "kirvesvartta" lehdykkä ilmestyy, niin aina on ollut jonkinmoinen uutisen tynkä Mia Mari Johannasta tai tämän tekemisistä. Ja tämän viikon hupijuttu oli sitten Tuksun ns. "KEN" poikaystävä suoraan Hawajilta . . .

  Kukakohan on vedättänyt ketä ? ?  Vai suurten salaliittoteorioiden ystävänä talkkari arvelee jälkien johtavan suoraan ns. sylttytehtaalla . . .
http://www.hymy.fi/uutiset/johanna-tukiaisen-poikaystavana-esitelty-emmanuel-kertoo-kaiken-tuli-rankasti-kusetetuksi

  Seuraavaksiko Grölannista tulee mursunmetsästäjä tai Epsanjasta joku aito elähtänyt gigolo ? ? ? Tutkimattomia on mediataivaan äkkikäännökset, mutta yksi asia on varmaa . . . ilman photoshoppausta Mia Mari Johanna ei laihdu viikossa, jos ei toisessakaan . . . Vaikka sitkeästi pitää kiinni ämmä- koosta kiinni. Tosin amerikoissa on vaatekokojen kriteerejä kasvatettu, joten kaikki kansa voi täällä olla väärässä. Ja ihan sen takia, että Mia Mari Johanna käyttää Miamilaista vaatekokoa Ämmä ilmaisussaan ja köyhä kansa sen ymmärtää sen olevan ranskalaista M- anoreksia- kokoa . . . Kaikkea sitä oppii, kun internetin ihmeellisestä maailmasta kaivaa.