maanantai 17. elokuuta 2015

Laarinpohjia raapien . . .

  Ja jälleen, ei niin yllätyksellisesti on Mia Mari Johanna löytänyt kera meilikuvituskaverien kanssa uusia ja suuria vertauksia persoonastastaa, tosin painonsa puolesta  . . .
  Jälleen on napit laitettu uusjakoon ja napsittu, sillä Mia Mari Johanna näkee itsensä persoonan tahi ulkomuodon muistuttavan jenkkinäyttelijä Cassidy Rae nimisen henkilon ulkonäköä. Toden totta, talkkari kun tihrustaa tarkempaan, niin samankaltaista pyöreyttä on havaittavissa . . . Mia Mari Johannan kohdalta tosin noin x- vuotta sitten vähintäänkin taikapeilin kautta. Ja tähän ns. tihrustamiseen on syynä vallitseva korkeapaine ja alkanut kesäloma pontikankeittoa harjoitellessa, taas.

  Moneenkohan eri hahmoon on Mia Mari Johanna itseään samaistanut  ? ? ?  Irstain tai räikein tapaus lienee eittämättä on videoklippi, missä epäonistuneesti Mia Mari Johanna luulee olevansa kaikkien normaalien miesten märkä päiväuni, Marilyn Monroe . . .  Johan tuo varmaan pyörähti haudassaan, kerran jos toisenkin.

  Hooh, naisten mielihän on tunnetusti ailahteleva . . . ja joskun Mia Mari Johannaa on voinut kutsua naiseksi . . .  joidenkin tuppikullien toimesta, kas kun rahalla saa ja jne.

  Talkkari on itse jo mennyt sekaisin, moneenko eri ns. kuuluisuuden henkilöön Mia Mari Johanna on itseään verrannut, mutta lienee noita on toiselle kymmenelle alkava luku ? ? ? 
  Toki jälleen ulkomaita ihannoidaan, kun ei oikein osaa käyttää ulkomaista tietokonetta . . . varmaan Mikro- Mikko viimeinen kotimainen tietokone, mitä armaassa Suomessa on tehty . . . Ja toki aakkosia vain käyttäen . . . 

  Talkkari taitaa kiihdyttää pontikantuotantoaan ja vetää kunnon koomakännin, vaihteeksi ja pitkästä aikaa . . .