torstai 7. maaliskuuta 2013

Roiskaisuja . . .

  Talkkari on vähän pitänyt "lommoo" kirjoittelusta, sillä luonto on pitänyt kiireisenä. Siis "se" mikä on ulkona, ei Talkkarin . . . Tosin vipinää ja vilskettä on ollut ns. privattipuolellakin.

  Mutta ja voi ei taas, Tuhdimpi Tukiainen on jälleen kerran tehnyt itseään tykö. Pervona Talkkarihan otti ja luki 7:ssä taivaassa olevaa tuotesijoittelun tapaista ripellystä. Talkkari kyllä tietää mihin suuntaa ei maaliskuussa mene kotimaassa. Mutta ihmetyttää se, ettei vieläkään Miamiin ole glamouristen Tukiaisten matka alkanut, vaikka höyryävät jatkuvasti siinne muutosta, pysyvästi. Tarkkana miehenä Talkkari on ottanut selvää, suoraan Ameriikan Yhdysvaltojen lähetystöstä asiasta. Ei oikein ole tulemista  maahan, jos löytyy rikostuomioita tai vastaavaa. Ja tuskimpa kummallaan on glamourista GREENCARD:a, aidommin; United States Permanent Resident Card. 

  "Lennä Matti Nykänen lennä" oli eräs kappale ja taas jollain tasolla Nykänen on lentänyt . . . siis Susannan kanssa on välit poikki ja kodin hengetär on lähtenyt. Ja syy on se perinteinen, varsinkin
ETUNOJA_ Nykäsen kohdalla, mies on taas alkanut vetämään kuppia kunnolla. Nooh, rakkaushan on ikuista, mutta kohde muuttuu välillä, sillä nykyisen kyyhkylöisen ikäero Nykäseen on vaatimattomat - 26 vuotta.
  Lie syynä eroon on ollut juomisen seurannaisvaikutukset yleisesti. Selvinpäin Matillakin on lienee nalli palanut normi- nopeasti, mutta kännissä on puskenut otsasuoni pullollaan . . . ja Susannan paikat eivät ole yksinkertaisesti kestäneet sitä junttaamista. Talkkarin muistin mukaan Matista on olemassa kuva hattivatti esillä ja pienimulkkuisimpi miehiä mies Matti ei ole.

 Mutta pervoimasta päästä on Kotiteollisuus- yhtyeen Jouni Hynysen heitto EMMA- gaalassa, mennä nyt ehdottamaan patjapolkkaa Asunto- ja viestintäministeri Krista Kuirulle. Ei kuulemma Kiuru "pienistä" hätkähdä, joten Talkkari visioi Kristan nähneen Jounin pelin, ennen tai jälkeen gaalan. Talkkarilla ei ole tietoa, että hätkähtäisikö ministeri isoa . . .

  Talkkari tässä tulevalla viikolla jää talvilomalla ja ensinmäiseksi marssii mäkisuksi- kauppaan, sillä wanhan ajan Lampiset menivät päreiksi, kun Puijon mäessä tuli niillä kokeiltua aitoa mäkihyppyä, se mitä metreissä hävittin- niin se tyylikkyydessä vuitettiin. Näet se on niin sittenkin, että kunnon varusteet kyllä tarvitaan mäkihyppyyn . . . löytyisi vaan jostain sellaiset kokoontaitettavat tai koottavat mäkisukset, olisi paljon helpompi kuljettaa.