keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Ei armoa ei . . .

  Peltosen Henna, tuo "taukki"Tauskin ex- nyrkkeilysäkki . . mutta kuulemma se rakkauskin tuppaa potkimaan . . .  on sitten siirtynyt elämässä jo aivan toiseen aikaan.
  Henna on on alkanut todellakin harrastamaan fitnessiä, tai talkkarin määritelmän mukaan mieshormoonilla väkevöitettyjä nais- olioita . . . 

  Tapehan, noin tuttavallisesti sanottuna on on jäänyt kiinni ja tuomittu hormoonihommissa, vaikka mitään ei väärää ei omassa kierossa mielessään ole tehnyt  . . .  testeronilla hauikset pullistellen . ..
http://www.iltasanomat.fi/urheilu/art-1288566172830.html Ja ihan varmemman vakuudeksi . . .

  Ja että soppa olisi kunnolla sekoitettu, niin Tiina - - - The Look - - -  Jylhä on oman kauhansa laittanut soppaan mukaan . . . Tiinalla kun lahden tälläpuolen ei oikein ole ole asiat vähään  aikaan kunnossa, ainakin vouti ja lie valvira on perässä . . .
  Persnettoa on tullut, mutta voipi olla että perseellä on maksettu mm . pensselien hankkimisia . . .

  Yhtäkaikki, kun katsoo näiden pintaliitäjien elämään ja rikosrekisterireitä . . niin muna onkin viisaampi, kuin kana . . . 
  Eikä TULLI pysty tekemään mitään  ? ? ?  Vai meneekö aika meikatessa telkkarisarjaan  ? ? ? Tullihan on omapäisellä päätöksellään alkanut suotsimaan viinantuontia,  joten kannattaisiko alkaa harkitsemaan samaa hommaa hormoonien osalta . . .