torstai 20. marraskuuta 2014

Tämäkin vielä . . . seurattuna . . .

  On sitä jo jonkin aikaa Talkkari ounastellut, että on ollut glamuorisesti raskaan tarkkailun alla . . . Näet itse Mia Mari Johanna lienee esikuntineen on tullut paljastetuksi . . . Vastaikään talkkari runoili mm. raiskauksista, misä sevenheven oli julkituonut myös peräkyllin asti pohjolan perukoille . . . Ja eikö Mia Mari Johanna glamourisesti on yrittänyt ottaa yhteyttä toiseen melkein saman kohtalon kokeneeseen ns. silikoniseen media- julkkikseen, eli Sanna Suutari: in.
   Historian havinaa sen verran, että likka on jotain häslännyt ja esiintynyt 1990- luvun puolivälin kieppeillä F-1 mestari Mika Häkkisen jonkinmoisena tyttöystävänä . . .

  Voipi olla, jos nämä kaksi tapaavat, niin lienee tulee jonkinmoinen tappelun tapainen . . . Kumpi onkaan kuuluisampi ja tavannut / seurustellut rikkaamman tai kuuluisamman miehen kanssa . . .  Siinä pahimmillaan voi silikonit roiskua ympäriinsä.

  Ja tästä visiosta Talkkarin saikin oivan liikeidean, ei sentään edestakaisen vaan yksisuuntaisen, että Mia Mari Johanna Tukiainen alkaisi ns. show- painijaksi Ameriikan tyyliin  . . . Olihan tämän yksi "heila" tehnyt sitä nimellä: Ludvig Borga. 

  Entisen ESSO:n baarissa onkin alkanut kiivas kisa, jossa Mia Mari Johanna:lle yritetään keksiä sopiva nimi ja rooli tässä sirkuksessa . . . 


  Jk. Talkkarien salaseuran salaisilta agenteilta on tullut "dataa" jossa Mia Mari Johannan putkakeikka ei mennytkään ihan niin "sulavasti" kuin antaa ymmärtää . . . astialle palataan, kunhan tiedot on tarkistettu . . .