keskiviikko 19. marraskuuta 2014

I´m be back . . .

  Talkkarin täytyy myöntää, että ison Arskan lausahdus ei välttämättä ole ihan kieliopillisesti oikein . . . mutta se tarkoittaa Miamisen kielelläkin glamourisesti sitä, että Mia Mari Johanna Tukiainen on palannut takaisin Ruotsin turneeltaan.

  Tietoa oli kyllä aikasemmen talkkarien salaseuran salaisilta agenteilta, mutta Talkkari itse missasi txt- viestit . . . Kas kun vuoden loppua kohden on budjetoidut rahat kiinteistön hoidossakin käytettävä, tavalla tai toisella. Talkkari oli asentamassa yhteen paikkaan kullitettuja naisten bideitä ja ei huomioinut saatua tietoa . . . Mutta sevenheven tai kirveslehdykäksikin mainittu "ammatti"julkaisu on taas revitellyt kunnolla:
http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/OMG-Johanna-Tukiainen-irstaili-laivalla-alasti-putkaan/1058874

  On näillä "toimittajilla"unohtunut tai eivät itse edes tiedä, mitä irstailu tarkoittaa . . . Talkkari ja Calicula tietää, mutta talkkari ei kerro, historiasta voi lukea tuon Rooman keisarin tekemisiä . . .  Ei se Onnin ja Toivon esittely ja holtiton heiluttelu ole irstailua, vaan suorastaan perverssiä toimintaa. Samoin kavitaatiohoitojen ohentaman vartalon vääntely lienee kuuluu samaan kastiin . . .
  Ilmiselvästi laiva"poliisit" ovat käyneet KGB:n akatemian, kun eivät juurikaan  hätkähtäneet, kun Mia Mari Johanna "sijoitettiin" putkaan . . . Karskeja ukkoja, täytyy talkkarinkin myöntää  . . . Putinin "poikia" . . .