lauantai 8. marraskuuta 2014

Seuraavaa isäinpäivää odotellessa . . .

 Tulevaa isäinpäivää vielä odotellessa, on taas taattu veli Venäläinen päästänyt varsinaisen aivopierun, pahalla vodkaripulilla tehostettuna:
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288764001510.html

  Jutun tekee ulkopoliittisesti kiinnostavaksi se, että glamourinen Mia Mari Johanna Tukiainen on ottanut tähtäimeensä, Venäjän halutuimman poikamiehen . . . Mies on entinen KGB:n työntekijä, melkein prinssi- eversti ja nykyinen Venäjän federaation presidentti, jonka kansa on "valinnut" . . . itse Vladimir Vladimirovitš Putin tuttavallisemmin: Влади́мир Влади́мирович Пу́тин. 

  Mia Mari Johanna kun on pitkään jo etsinyt sitä elämänsä miestä, jolla löytyy mm. musta- AMEX ja helvetin paljon valtaa. Ja joka todellakin pystyy hellimään Hello Kitty- nauhatanssijaa täydellisesti. Tosin mustana pilvenä taivaalla on , että Miamiseen Putinilla ei ole ihan heti asiaa  . . . lomailemaan.
  Mutta tunnetusti uskollinen Mia Mari Johanna tuleva (Putina) jaksaa odottaa, kunhan ulkoiset puitteen on kohdallaan . . . Ja saa harrastaa / hioa täydellisen galmourista lavaesiintymistään . . . Jossa itse Marilyn Monroe ( Norma Jeane Baker) jää ainenkin rinnanmitan verran taka- alalle.


  Rakas- paras- siskon hautapaikka tulee olemaan miljoonien ja taas miljoonien venäläisten pyhinvaelluspaikka . . .  Isä joutuu Siperiaan miettimään käytöstään ja äiti taasen karkoitetaan Ruotsiin ikuisiksi ajoiksi . . . "Huojuvat homot" karkoitetaan ties minne . . .