torstai 13. marraskuuta 2014

Huomio"huoraus" . . .

  Nyt se löytyi se sana, pitkän pohdinnan jälkeen . . . ettei joudu raskaaseen rikostutkintaan, sekä asianajaien riivaamaksi: Huomiohuoraus.

  Maailmalla viivan piirtäminen normaalinlaiseen esiintymiseen ja tyrkyttämiseen on hiuksenhieno . . . Kim Kardashian on kerran jos toisenkin ylittänyt tuo maagisen rajan . . . ja viimeinen on varsinainen kuvamaniopulaation riemuvoitto: http://www.iltalehti.fi/viihde/2014111318833443_vi.shtml Talkkari ei yksinkertaisesti viitsinyt lähteä kaivelemaan internetin ihmeellisestä maailmasta enempää. . .kuva tämä näet riittää polttamaan verkkokalvot.

  Rakkaassa valviran riivaamassa Suomessa, eittämättä on vain yksi glamourinen tyylittömyyden kuningatar, jota ei voi mauttomien kuvien kohdalla ohittaa . . . itse Mia Mari Johanna Tukiainen. Millainenkohan taikapeili on Albertinkadun sähköttömässä spurge- luukussa ? ? ? Lähelle pääsee jokunen ns. reality- tähdykkä, kumitissit hölskyen hiekkarannalla(kin). . . ja muutama muukin.

  Talkkari nyt sivelee kirveliviin silmiinsä salvaa ja odottaa viikonloppua, sen jälkeistä aikaa kun saa taas dataa kahdelta talkkarien salaseuran salaisilta agenteilta. Näet tämä vanhempi on päässyy Kellokosken avohoito- osastolta vapauteen, tosin ilman Lyrikoita ja muita pameja.