maanantai 17. marraskuuta 2014

Raiskaus - - - Rape . . .

  Jaahas, se on näköjään viikon teemana yhdellä jos toisellakin julkkisella, nimittäin raiskaus . . .  Tiedä häntä, kumpi ehti ensin ja kumpi peesasi jutussa Sanna Suutari: The keskikaljan ryystäjä ostariruusu, vai itse glamourinen Mia Mari Johanna Tukiainen.
http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Sanna-Suutarin-syoksykierre-syvenee-raiskattiin-kahdesti-ostarilla/1058262
  Ja kuulemma on tullut raiskatuksi kaksi (2) kertaa . . . lie ykköseen ja kakkoseen  ? ? ? Ja vielä samassa aivolima- ysköksessä toi julki, että mieskin on ollut putkassa yms. yms. . . . . 
  Sanna on ihan huomaamatta lipunut alaspäin tasostaan ja vauhdilla, mutta vielä ei sentään heitä samanlaista HelloKitty- keikkaa, kun Mia Mari Johanna . . .

  On sen verran liukas Mia Mari Johanna, että talkkarien salaseuran salaiset agentit eivät ihan ole pysyneet perässä . . . Tuo hyväkäs taisi livahtaa ruottinmaata rikastuttamaan . . . Eli odotettavissa on jonkinlainen diplomaattinen konflikti . . . 

  Toki veri on vettä sakeampaa ja nyt rakas äiti yrittää pelastaa mitä pelastattavissa on, taattuun Upsalan ekonomin tyyliin . . . Tosin lienee Ruotsissa on hoitoonohjaus hieman nopeampaa, kuin täällä Suomessa.

  Lie täytyy rektyroida vaikka ruotsalaiselta pohjanmaalta joku talkkari tiiraamaan mitä tapahtuu esim. Sollentunassa tai jossain sieläpäin . . . Vai meneekö erään kappaleen mukaan koko homma käsille: Den glide in  . . . .