perjantai 21. marraskuuta 2014

Ensinmäisiä lumisateita . . .

  On sitten pääkaunkiseudulle tullut lunta ja muutakin valkean oloista  . . . Liikenne todellakin takkuilee ympäri Eteläistä- Suomea, kun savolaiset yms. muut piäkaupunki- seudulle muuttaneet taas opettelevat ajamaan muussakin, kuin autonvalmistajien visiomassa ideaalikelissä.

  Onneksemme lienee on se, että Mia Mari Johanna Tukiainen . . . joka on syntyään toki savolainen pottunokka, niin kumminkin laillinen ajolupa on talkkarin muistin mukaan peruttu . . . Mutta, eihän se mitään estä jos menojalkaa glamourisesti alkaa vipattamaan. Ja vaikka kiihkeän kesän jälkeen tuli välirikko yms- lähestymiskielto, niin "harha" - Jarna lienee kunnaalisvaalikiireiltään ehtinee kuskiksi . . . 

  Toivottavasti ja mitä suurimalla syyllä kannattaa Mia Mari Johannan mm. paskattaa koiransa suoraan sisälle, tuttuahan tuo on niille . . .  Ettei vaan glitteri- kopsukaat saa rapaa päällensä.  Toki jos näin ikävästi tapahtuu, niin raskaaseen rikostutkintaan joutuu yksi sun toinen . . mukaan lukien Staran piällikkö viherpipertäjä  Sauri . . .