tiistai 8. huhtikuuta 2014

Eipäs- juupas-julkkis Harhailee . . .

  Kevät on rakkauden aikaa, ja niin edelleen . . . Mutta myös silloin varttihullut ja täyskahelit "heräilevät" talviuniltaan, sen on Talkkari asuntopuolella huomannut . . . kaiken maailman kaasunjen haistelua, sokaisevia säteita ja sienien sisään sijoitettujen kuuntelulaitteiden etsimistä yms. huppijuttua on pukannut.

  Vapaaehtoinen päihdetyöntekijä (opettaa juomaan viinaa ja käyttämään pillereitä ? ? ?  kokemuksen suomalla rintaäänellä), Woman`s Mc tuo täysin naispuoleisen rikollisjärjestön peruajajäsen, Keskustapuolueen kunnallisvaaliehdokas, pullantuoksuinen malliäiti, Mia Mari Johanna Tukiaisen ex- manageri, taustahuojuja, Toimitusjohtaja on kuulemma nyt oikein. . . Jarna Lahdevuo on taas sairastunut ms- tautiin. Taas siksi, että sairauden diagnosi on jo kerralleen purettu / peruttu.Myöskin on saanut diagnoosin jostain puretiinistä. Talkkarien salaseuran salainen asiamies on siis päässyt karkuun pannuhuoneesta ja siirtynyt seuraamaan tätä Jarnaa jollain taivoin. Toivoa täytyy, ettei saa liian hyviä neuvoja Lyrican käytöstä ja annostelusta tältä kotikutoiselta apteekkarilta.

  Talkkarin täytyy siis laittaa sana kiertämään pohjoisen Uudenmaan ja Hämeen rajamaille, että etsivät tämän salaisen agentin ja varoittavat alueen kolleegoita tästä mieleltään järkkyneestä epä- julkiksesta.