torstai 24. huhtikuuta 2014

Kuin Feenix- lintu . . .

  Tai oikeammin Talkkari toteaa, että savolainen ongenkoho, miten Mia Mari Johanna  tavalla tai toisella pomppaa "pinnalle" . . . Juuri kun kansa sai surra glamourisen herkistävää testamenttia, niin jo tämä TunkeroPunkero on kuulemma lähdössä keikalle Tallinnaan ja siellä taustalla huojuu jotain oikein Ameriikasta asti tulleita . . . Lie ei ole Miamisesta, kun sitä Tuhdein Tukiainen erikseen mainostanut. Tosin kun ollaan surullisen kuuluisassa pintaliitopaikassa, eli Glo:ssa (mm. huumeita ja kuolemantapauksia) niin oletettavaa on, että jälleen on Mia Mari Johanna vetäissyt viivat vauvantalkista, kuten aikoinaan Tunkeron kanssa levyttäneen yhtyeen keikan jatkoilla.

  Talkkari on vähän taas tiiraillut internettiä ja siellä tulla tupsahti eteen tutkimus, missä seksikumppanien määrä pystyttiin mittaamaan alntion leveydestä . . .
  Mia Mari Johanna on enemmän, kuin leveä eli siis ns. synnyttäjän lantiot . . . se maaginen lantionleveys on 36 cm. Ja mitä leveämpi niin sen enemmän tämä jakaa tavaraansa ja Mia Mari Johannahan on jakanut . . .  ja yleensä aina maksusta, kuulemma. Oli myös yrittänyt opettaa tätä edesmenneelle pikku- siskolleen: Aina kun levität jalat, niin ota maksu . . .

  Talkkari ajatteli mittailla akkansa lantion leveyttä, mutta tuloksena oli melkein musta silmä ja vähintään viikon selibaatti tiedossa . . .