keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Testamenttia . . .

  Rakas paras sisko ei ehtinyt tai välittänyt, kun kuolema korjasi hänet. Mutta glamourisesti Mia Mari Johanna on kohdallaan päättänyt toisin, usean itsari- yritysilmoituksen jälkeen. Tosin taatulla tasolla turvallisesti mennään. Telkkarikin menee kodittomalle . . . ja keskustan sähkötön kämppä palautuu omistajalleen. Talkkari vaan ihmettelee, millä Mia Mari Johanna oikein asunnon omistajaa pitänyt hypppysissään ja hiljaa. Ei tule mieleen muutakin narsistin kiero ja rikollinen luonne, joka on pitänyt otteessaan tätä onnetonta.

  Rätei ja lumppui jaellaan avokätisesti Amnestylle ja Punaiselle Ristille, tosin lattiamopeista siellä lienee pulaa. Omatuntokin on alkanut kolkuttamaan, kun Mia Mari Johanna taisi aikoinaan lähteä lipettiin äitinsä lompakon kanssa. Äiti saa siis vain "arvokkaat" turkikset ja takit, sekä glamouriset kristallit.
  Hurstin dynastia pääsee myös osalliseksi, tosin keittökaappien kohdalla lie joutuvat ne purkamaan ne seiniltä . . .
  Varastetut koiratkin on hyvällä maulla, totta kai testamentattu, mutta missä on sika ? ? ? ? 
Ja entä mihin se erikoisvarusteltu BMW oikein joutuu  ? ? ? 

  Tosin onkohan Mia Mari Johanna käynyt sairaalassa ja siellä on glamourisesti ilmoitettu jäljellä oleva elinaika . . . Tai sitten taas on pillerit napattu väärässä järjestyksessä, tiedä häntä.