torstai 3. huhtikuuta 2014

Moppitukankin mölinötä . . . sun muuta.

  Talkkarilla on ollut vähän hommia ja ei yksinkertaisesti ole töiltään ehtinyt tarkastamaan salaisen agentin salaisia raportteja Mia Mari Johannasta ja tämän naispuoleisen rikollisjärjestön perustajasta, joka oli viime kesänä Tunkeron manageri.

  Ja tämä helvetin villitys on se ylimääräisten hommien syy:
http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-1288673353332.html?pos=ok-nln
Helvetin vanhatpiiat ja kaapin alla kasvaneet ovat keksineet uuden harrastuksen kiusata muita ihmisiä. On siinä ollut römpsä märkänä ja lerppa heilunut Frederinkin tahtiin, kun ovat kyttäilleet monitorista naapurin roskanvientiä . . . Talkkari vaan teki yhdessä yhtiössä pienen jäynän yhdelle suurimmista kyttääjistä . . . Talkkari pakkasi lastenlapsensa paskavaippoja, kun tällä oli ripuli ja sain sen pussin olevan ehtaa biojätettä . . . Odotellaan nyt sen laukeamista, nimittäin mukaan erehtyi "jotain" muutakin . . . Tulee perufirmalle paskakeikka . . . roskahuoneeseen.

  Kaiken kansan inhoama ja muutaman höyrypään ihannoima Mia Mari Johanna on taas jälleen huhuillut Esmeraldaa . . . lie muuta Paris- possu on punkku- pilleri- pöhnässä unohtuneet. Siis ken sen koiraparan on kaapannut, varokoon tulevaa raskasta rikostutukintaa  . . .

  Ja tämä moialaosaajamanageri (ent.) mm. Woman`s Mc:n perustajajäsen (naispuoleinen rikollisjärjestä ??????? ) ent. Kansallisen Kokoomuksen kunnallisvaali ehdokas, pullantuoksuinen "äiti" (lähestymiskielto toiseen lapseensa) joka on peräti tavannut silloinen pääministeri Matti Vanhasen . . . on hankkinut Vileda- mopin ha on hehkuttanut sitä maasta- taivaisiin . . . Sitä se pilleriruletti teettää . . .

  Talkkarin täytyy vielä perusteellisemmin tutustautua alkoholisoituneen ? ? ? salaisen agenti seikkauluihin ja homma alkaa kulukorvausten ruotimisella ja keille on tarjottu noin 100 pulloa punkkua . . . Lien glamourinen vastaus tulee suoraan runoiltuna paskahuussipaperille.