perjantai 25. huhtikuuta 2014

Samat elkeet . . .

  On näköjään taukki- Tauno (tauski) Peltonen "oppinut" jotain entiseltä duetoltaan, glamuoriselta Mia Mari Johannalta oikean tähden elkeitä. Taunon eduksi on toki luettava muutama luritus, mitä ovat nousseet virallisille listoille ja karaoke- baareihin.

  Ylimielisyys, jurrissa esiintyminen, vastakkaisen sukupuolen pahoipitelyt . . . Mutta aina on tullut turpaan miehiltä, kun on alkanut paukuttelemaan olemattomia henkseleitään, vaikka onkin jonkinlaiset töherrykset tatuoitu käsivarsiin tai hinttikoru korvassa . . . Taukki, siis virallisemmin Tauno / Tauski on vaan unohtanut sen realiteetin, että voima jyllää eikä leveilijän elkeet . . . kyllä maailma vielä opettaa, vaikka joku itseään henkivartijaksi tituleerava hormoonihemmo pyörimärrä ympärillä, kuin pahainen persekärpänen.

  Viimeisin floppi vaan kävi Talkkarin syntymäkotikaupungissa ja Taukin onnekseen Talkkari ei ollut siitä tietoinen, kun ei ollut lupauksista huolimatta toimittanut keikkaesitteitä. Hyvä vai paha, kas kun Talkkari oli etsiskellyt ne keikkajulisteet ja syöttänyt ne Tauskille koko yleisön (noin 10 kpl) performaisesti . . . henkivartijasta viis. Toki reiluna miehenä Talkkari olisi tarjonnut muutaman kossupaukun palanpainikseeksi . . . Eihän sentään Talkkari ihan sydämmetön ole . . . ja laulanut: Sinä vain . . .