lauantai 7. kesäkuuta 2014

"Ammatillinen" itsemurha . . .

  Jos ajatellaan, millä avuilla yksi jos toinen julkkis on noussut kaiken kansan tietoisuuteen, niin Talkkarin analyyttisen viiltävä toteama on: Seksi, henkilön narsisimi, seksi . . . jne.

  Talkkarilla on onnekseen ollut kontaktipintaa pidemmän aikaisesti ollut musiikkibisnekseenkin, joten jotkut Idiotti siis Idol`s kisat tuntuu olevan ämerikklaista hapatusta. Toki aikoinaan järjestettiin kilpailuja, mutta silloin ei ollut pääosassa ulkonäkö, vaan miten osasi laulaa. Ja sieltä sitten pienen oikotien kautta päästiin pinnalle / kaiken kansan tietoisuuteen, siis ennen aikaan. Toki wanhat lavojen kiertäjät olivat silloin arvossaan . . . kukonpoika tai kananen kelpasi lämmittelijäksi . . . Ja tässä yksi suurista, mistä Talkkari kuuli aikoinaan tarinan . . Miten ääntä käyttää ja miksi mies oli suuri tähti . . . surulliseen loppunsa asti, eli itse mestari:
https://www.youtube.com/watch?v=WE5SrkzxYdY

  Ja joku hepsainkeikka yrittää olla "stara" . . . Näet tietoa on vuodelta x, kun arvon neiti pääsi loppukilpailuun ja silloin eivät meinanneet oviaukko riittää, kun studioon tultiin korkokengät kopisten ja nenä tukevasti pystyssä . . . Paljon joutuivat studiossa tekemään töitä, että edes kelvollisen oloinen tuotos saatiin "ulostettua" Ja suurin kiitos siitä kuuluu aivan muulle, kuin itse "artistille" . . . .

 Eli kaiksessa karmeudessaan, ilman apuja:
https://www.youtube.com/watch?v=E0aaM_oOc78

 Ja täydellisyyttä ihan hipoen, ei puuttunut muuta kuin . . itse glamourinen Mia Mari Johanna Tukiainen.  Lie tuo lavalla hetkutteleva pikkutyttö on häneltä ottanut oppia ja lie opastustakin . . . .