tiistai 17. kesäkuuta 2014

Muistilistaa: Juhannus ja seksi . . . (Korjattu versio)

  Talkkari nyt nivoo yhteen kaksi periaatteessa toisistaan riippumatonta asiaan, mutta riippuu ja roikkuun ne kumminkin yhdessä, keskikesän kimarassa. Tosin näyttää vähän siltä, että ainoa mistä lämpöä löytyy on sauna, grilli ja  . . .  keskikesän taika. Takana taitaa olla ne ajat takana, kun juhannuksena kuultiin metsässä immenkalvojen poksahteluja . . .

  Ja näyttää jäätävän kylmästi siltä, että villahousuja tai sen tapaisia tarvitaan . . . näet taitaa tulla  . . . kylmä juhannus, sitä se ilmaston helvetinmoinen lämpeneminen teettää . . .

  Mutta jotain lämmintäkin aihetta . . . Lie Espanjassa nyt revitään pelihousuja, kun tuli turpaan  . . . ei jääkiekossa, vaan jalkapallossa. Ja kuulemma kuningaskin ottaa loparit . . . tosin imoittanut siitä jo jonkin aikaa sitten, kaukoviisaasti. Lie jonkinmoisia lahjoja katsoa miten onnetomille "tähdille" käy . . . joiden tuike ei vastutajaa häikäissytkään tällä kertaa.

  Mia Mari Johanna Tukiaisen glamourista kommnettia ei saatu, koska salaisen agentti on lomalla ja lie ihan "päreisään" harjoitellessaan galmourista Tukias- juhannusta, SIWAN- muovikassin kera.