perjantai 27. kesäkuuta 2014

Harhainen kesä

  Näköjään kylmä kesä on laittanut,  jopa Woman`s Mc:n puheenjohtajan, tuon jopa väkivaltaista perintää harrastavan 1% rikollisjärjetön, Jarnan kuupan jälleen sekaisin . . . On tässä alkuviikosta oli jälleen Jarna- Harha ollut oikeudessa ja lupaili postausta voittoisesta tuloksesta . . . Tosin lie ei ollut postauksessa kuukautta tai vuotta kerrottu, eli sitä odotellessa.
  Ja samaa rataa varmaan mennään jatkossakin . . . Toki syntien syvien syynä oli Mia Mari Johanna, jota menestyksekkäästi manageroi viime kesänä, lis missä omat lapset silloin olleet . . .  Tuo pullantuoksuinen Mc- järjestön moottoripyörätön johtaja . . . luutavasti tätä on kumminkin poljettu, kuin tulpatonta mopoa . . . mukaanlukien entinen poikaystävä Aerto. Seuraavaksi varmaan kuuluu Riksun rattijuopumus, Karkkilan kotirauhan rikkominen . . .

  Nämähän hakivat lähestymiskietoa onnistuneesti Mia Mari Johannalle. Toki "rikollisjärjestön" kunniakoodiston mukaan lähestymiskielto on vain yksisuuntainen, mitä tulee internetin ihmeellisessä maailmassa löytyneisiin Jarna- Jarhan postauksiin. Hyvää räksyttävä sivustatukea on antanut toinen entinen manageri . . . Nita Seessalo os. (L) ruuska.

  Lie on tällä ex- managerilla on myös jonkinlaisia "mielenterveydellisiä" ongelman alkuja, näin voitaneen todeta jälleen internetin ihmellisestä maailmasta kaivetuista viesteistä, kiitos uuden salaisen agentin.
  Talkkarien salaseuran varsinanen salainen agentti on toistaiseksi "telakoitunut" Kellokoskelle osastolle tai siis Ohkolassa osastolla 6. Kas kun sieltä pääsee viettämään lomia, joten vanhempi salainen agentti on tietyllä tasolla vielä remmissä. Eli ainakin kahdelta suunnalta on tulossa dataa ja havaintoja, glamourisesta Mia Mari Johannasta, sekä huomiohuoraajista . . . joden nimiä väkivallan takia edes Talkkari ei tohdi mainita.