perjantai 13. kesäkuuta 2014

Keskinäisten kehujen kerho: ko ? ? ?

  Taas on vetävä tv- formaatti löydetty joka uppoo kansaan, kuin poliisin nuhteettomuus tai poliitikkojen lupaukset, eli VAIN ELÄMÄÄ - ohjelma jo kolmatta kautta aloitellen.

  Ei sen puoleen, talkkari on melkein jäävi siis melkein, arvostelemaan ko. ohjelmaa tai artisteja. Tosin kun katsoo artisteja, niin melkeimpä kaikki ovat enemmän tai vähemmän menneen talven lumia tai sitten yritellään räpytellä uuteen kukoistukseen. No, voihan tälläkin lailla tavallaan artisti tuoda itseään tykö unholasta, jonne on painunut . . .

  Se mitä talkkari ensiksi huvitti / hämmästytti oli se, että itseä vetistellään toisten tulkintoja omista hiteitä . . . Mutta siihen on löytynyt aivan järkeen käypä selitys. Vituttaa se artistia varmaan, toinen vetää ihan toisesta sävelajista ja eri rytmillä, kuin alkuperäinen hitti . . . Kyllä siinä talkkariltakin pääsisi parku, kun a) hitti "raiskataan" musiikillisesti tai b) toisella lailla esitettynä siitä tulee vielä isompi hitti . . .

  Talkkari on joskus visioinut mm. varjo BB- talon asukkaita, niin tässä samanlainen "kattaus" vähän toisenlaisilla "artisteilla varustettuna:
  Matti "the etunoja" Nykänen, Mia Mari "the barbi ariel" Johanna TukiainenTauno / Tauski "taukki" Peltonen, Marttina "salarakas" Aitolehti . . . siinä lienee tämän hektisen hetken valovoimaisimpa tähtiä, mutta Talkkari täydentää listaa jahka talkkarien salaseuran salainen agentti palaa kesälomaltaan . . .