tiistai 24. kesäkuuta 2014

Juhannuksen jälkeisiä . . .

  Melkein pysyi kuparinen rikkomatta hukkuneiden tilastossa, mutta eikös elämänsä etoopuolella oleva nainen otti ja hukkui juhannuspäivänä. Muitakin kuolleita myös tuli, mutta niitä ei lasketa salaseuran salaiseen vedonlyöntiin mukaan. Tosin vedonlyönti on ESSOn:n entisen baarin keskikalja pöhnäisten aikamiespoikien keskuudessa on auki ainakin kahden tapahtuman kohdalla, tavallaan.
  Ensinmäisessä on vedonlyönnin kohteena Mia Mari Johanna Tukiainen, eli näkeekö tämä tulevaa joulua elävänä.
  Toinen liittyy aivan samaiseen henkilöön, meneekö tällä glamourisesti maksa- arvot yli 600:n . . . ennen kuin se sanoo poks, siis maksa ei turpet kumipallukat. Toiveita kuulemma on, jossan yli 500:n yksikön kieppeillä kuulemma pyörivät . . .

  Mutta osaa ne jenkitkin, glamourisesti. Lie tämä vaihto- oppilas on tuntenut raastavaa eron tuskaa äidistään, kun oli itseään tunkenut vaginaan ja eikä sitten päässyt irti. Synnytykseen tarvittiin 22 palomiestä . . . suurellisesti amerikkalaiseen tapaan, tosin Saksassa . . . ohessa juttu siitä:
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201406240120608_ul.shtml

  Talkkari vietti juhannuksen ihan sisätiloissa, muistellen rajua nuoruuttaa ja hillitöntä juhlimista . . . tosin nyt oli poissa nuoruus  ja hillittömyys . . . ihan rauhallisesti vaan vedellyt vuosikerta Wiskiä.
  Talkkarien salaseuran salainen agenttiharjoittelija on taas demosroinut glamourisesti Mia Mari Johannan pukeutumista, noiin 3x liian pienissä vaatteissa. Oli kuulemma vähän kiristänyt myös sieltä, mihin aurinko ei paista . . oli siinä huulet riippuneet, kuin kukonheltat kangassuikaleen molemmin puolin. Alkaa tämä kokelas olla kohti valmis kentällä, kun aito agentti vielä käy päihdehuollossa, tai siis glamuorisesti terapeutilla kuten Tukianen on jutustellut.