lauantai 7. kesäkuuta 2014

Kaikenlaista . . .

  Johan tuo kusenkeltainen lehdistö on mässäillyt Oulun tapauksella, tosin lienee sen yhden Maseratin omistajaa / haltijaa vituttaa rankasti, kun viime yönä kulkupeli (peniksenjatke) meni lunastukseen. Ja toki miljonäärien tapaan väistää velvollisuus, ottaen hatkat "pappa betalan" luokse piiloon.

  Hutkiva journalismi on suuressa tiedonjanossaan löytänyt yhtä sun toista tästä naisesta, mutta kengän koko ja neitsyyden menetys on vielä lienee etsinnän alla . . .

  Talkkarin maallikkomainen analyysi on yksinkertaisesti se, että nainen on "koukuttaunut" raskausajan mielihyvään, kuten moni nainen siunatussa tilassa sitä ylistää . . . Eikä siinä ole mitään pahaa, kun järjellisissä rajoissa se vaan pysyy. Tällä likalla vaan ei päässä ollut palikat oikeassa järjestyksessä, oikeaan aikaan . . . Sellainen on lienee ihmisen mieli . . .  välillä.

  Mutta, kohta talkkarien salaseuran salainen agentti alkaa olla taas timmissä kunnossa ja itseaiheutettu alkoholismi on taakse jäänyttä elämää. Joten salaisena tehtävä on ruotia tapahtumia, mitä itse glamourinen "Suuruus" (vain painonsa puolesta) on järjestänyt viime aikoina . . .