keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Ojasta allikkoon.

  Kuten arvata saattoi, niin vaikka ex- pääministeri Käteinen lähti ja nykyinen pääministeri oravahammas- stubido alkoi hoitamaan maan asioita, niin ei se syöksykierrettä alkanut taloudenkaan osalta oikaisemaan . . . pikemmin syöksykierre taitaa vaan paheta.

  Talkkari vaan kyselee niiltä entisiltä kokoomuksen kannattajia jotka antoivat äänensä, että vituttaako nyt ? ? ? Varmaan niitäkin jotka nyt huomaavat tulleet huiputetuksi, kun ihmettelevät vanhenpiensa hoitoa vanhainkodissa . . . Tai tulevalle entiselle hienostoalueelle kampeaa, toki suvaitsevaisuuden nimissä yötäkin tummempaa populaatiota, joka lisääntyy hallitsemattomasta. Toki siinä päivänmittaan myös jostain tornistä rääkäistyt rukouskutsut värittävät rapujuhlia . . . Unohtamatta, että tytär voi mahdollisesti tulla raiskatuksi palatessaan balettiharjoituksista . . .

 Mutta Talkkari on löytänyt talouden nousun / laskun ja taksien käytön, hameen helman pituuden yhteyden, uuden indikaattorin, Mia Mari Johanna Tukiainen. Jokunen vuosi sitten vienti veti ja rahaa riitti, sekä Tukiainen oli glamourisella huipullaan. Niin miten Suomessa asiat nyt on ? ? ? Joka paikassa kiristetään vyötä ja tehdään leikkauksia ja Mia Mari Johanna on melkein aito spurgu . . . Viiltävän samanlasta menoa vain mitä  ? ? ?