sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Juhannuspäivitys

 Pakko on laittaa kirjalliseen muotoon, mitä on ja mitä ei ole tehtyä. Ensinnäkin turpaan tuli muijalta, kun korttia läiskittiin ja munasillaan sitä sitten ollaan nyt. Tai melkein, sillä kumisaappaat on tällähetkellä jalassa. Pikkuisen arveluttaa heilutella kulkusiaan, kun meidän kaikki kolme kissaa (Felis silvestris catus, joskus Felis catus) on vielä leikkisä ja  . . . . loput voi arvailla . . . . 
 Ihan varmasti en "muista" miten takapihan nurmikko tuli ajettua, mutta kortta on määrättömästi katki, tosin täytyy korjailla jälkiä jahka tässä kunnolla herää. Ja naapurille kiitos, kun lainasi suksia . . . tosin edelleen muistamattomuuteen vedoten, en ihan varmasti voi sanoa käyttäneeni niitä. Pitää vaan hakea ne sängystä muijan vierestä, liekö itse sittenkin niitä puolestani eilen käyttänyt. Tutkinta jatkuu  . . .

Mutta jotain hyvääkin: Sillä kuolleiden määrä on ilahduttavan pieni tänä juhannuksena. Ja hauskaa näemmä on ollut myös Himoksella, vaikka jokunen tuttu siellä on "keppi- ojossa" pillua vonkaamassa . . .
  http://www.iltalehti.fi/viihde/2011062613950977_vi.shtml