keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Juhannuksen . . . jälkeinen päivitys.

 Nyt alkaa talkkarinkin tärinä ja vapina pikkuhiljaa loppuilemaan. Takapiha on kuin taistelutanner ja tavaraa oli, kuin Raatteen tiellä, mutta ei sentään yhtään ruumista.
  Ja tulihan sitä sitten viinankin voimalla urheiltua, nimittäin kiireisenä liikemiehenä piti yhdistää kaksi hommaa, se hiihtäminen ja nurmikon leikkuu. Ennakko-odotusten mukaisesti tuli sitten sukset jalassa leikattua nurmikko. Samaan syssyyn myös, ihan vahingossa tuli harjoitettua vetten päällä kävelyä sukset jalassa. Jotenkin todisteiden valossa näyttäisi "hieman" siltä, että myös mäkihyppyä on tullut harjoiteltua . . . siinä saatanan valokatteessa on huomattavasti suurempi reikä.
 Mutta talkkari kun on vankkaa tekoa, niin mihinkään ruumiinosaan juurikaan ei erityisemmin satu tai ylimääräisiä merkkejä olisi. No, jollei sellaiseksi lasketa tatuointia mahassa, joka on muijan muotokuva . . . Edelleenkin on epäselvää, että onko se aito vai jonkinmoinen siirtokuva, sillä suihkussa ei ole raaskinut käymään. On se mukavan näköistä, kun mahaa pullistelee niin kuvassa muijan posket leviävät tuplasti . . . .