keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Loma alkakoon . . .

  Kuten armaat lukijani olette huomanneet, että blogia ei ole hetkeen päivitetty ja syynä tähän on yksinkertaisesti, lomakuume. Sillä kauhean väännön jälkeen pääsen viettämään lomaa, nimittäin ensin talvilomaa joka jatkuu normikesälomana hetken.
  Talvilomalla alkaa siksi, että ei ehtinyt pitää ja sukset hautautuivat takapihalla hankeen. Tässä varastossa kävin katsastamassa Peltoset ja tottahan toki ne kaipasivat huolto, nimittäin suksitervaa. Ensinmäinen soittokierros urheiluliikkeisiin ei tuottanut tulosta, yli puolet löivät luurin korvaan melkein heti ja loput myivät eioota Tosin yksi liike tarjosi venetarvaa korvikkeena, laittaa nyt suksien pohjaan venetervaa . . . helvetin kesätyöntekijät. Ei ole palvelu entisenlaista ei, mutta paikallinen sekatavaraliike pelasti pulasta. Löytyi tervaa, tosin suihkepullossa mutta tervaa kuitenkin.
  Eli huomisella töiden jälkeen täytyy tervata suksen pohjat, että luistaa paremmin takapihalla ja taidampa ehkä piipahtaa jopa paikallisen ravitsemusliikkeen terassilla ottamassa muutman virkistävän.

  Eli huomisella tulee päivitystä, miten homma lähtee käyntiin ja testimielessä täytyy toki nurmikkoakin kokeilla leikata  . . .  sukset jalassa.