perjantai 10. kesäkuuta 2011

Viikonlopulle ohjelmaa . . .

 Nyt alkaa olla työviikko pulkassa, mutta kahta kauheampi urakka odottaa. Erinomaisesta uurastuksesta huolimatta, nurmikko odottaa leikkausta ja vielä muija vieressä suorastaan vaatii sitä. Eli viimeistään huomenna lihasvoima-kone surraa takapihalla. Toinen homma huomiselle tuli ilmoituksena puhelimella, tulee 2 kappaletta lastenlasta kylään ja meikäläisen pitäisi näyttää pellehyppyjä, piha-altaaseen. Kumminkin kävin hakemassa puhallettavan uima-altaan sillä jos vähän lipeää, niin kuoreen puhallettu ilma luultavasti vaimentaa pahemmilta vammoilta. Eli vauhtia ja vaarallisia tilanteita on odotettavissa, sillä ajattelin roiskaista näyttöstyyliin paskaksi tallotulta valokatteelta. Tässä kysellessäni lupaa hypätä katolta ( + 2 krs:ta ) lentolupaa ei irronnut vaimolta kamikaze-hyppyyn. Jää siis jälkikasvun jälkikasvulta näkemättä, tälläkertaa meikäläisen bravuuri numero.

  Ja tarjottiin meikäläiselle Hollywoodista elokuvarooliakin, näkymättömänä miehenä. Tosin homma meni puihin, ei rahasta sillä se olisi maksettu tilille niin, että en olisi sitä huomannutkaan. Vaan se kaatui lopputeksteihin, ei olisi meikäläisen nimeä näkynyt näyttelijöiden esittelyteksteissä. Siinä siis meni varma Oscar-palkinto sivu suun, mutta mitä Talkkari ei tekisi periaatten vuoksi ? ? ?
  Asiaa sivuten: http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Suomalaisn%C3%A4yttelij%C3%B6ille+p%C3%A4%C3%A4rooleja+amerikkalaiselokuvassa/1135266815775