keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Tutkimus, joka pelastaa . . . meidät miehet.

  Ainahan naiset ovat olleet tarkkoja takamuksensa koosta ja auta armias jos siitä negatiivista sanot. Pienintä on parinpaivän mykkäkoulu, mutta pahimmoillaan se voi jopa aiheuttaa ruumiillista pahanolon tunnetta eli turpaan tulee. Se loukkaus hakataan kiveen ja aina sopivan tilaisuuden tullen mainitaan asiasta, ei auta timantit tai kulta häivyttämään totuuden julkaisua.

   Mutta, kerrankin talkkari lämpimästi kannattaa tämän tutkimuksen julkituontia:
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Tutkimus+Peppu+levenee+l%C3%A4pi+koko+el%C3%A4m%C3%A4n/1135266579748

  Mitä enemmän naisväki tietää tästä, niin sen vähemmän miehet joutuvat aiheettoman ja perusteettoman väkivallan kohteeksi, eli kotiväkivältä tulee vähenemään. Täytyy talkkarinkin tänään vielä näyttää ko. linkki vaimolle ja aina sopivassa kohdassa muistuttaa tutkimuksesta . . . .



 Päivitys atomipomminkestävästä suojastani takapihalla, kirsikkapuun luota 01.06.2011 k:lo 22.40

 Joskus näemmä muijaan ei usko tutkimuksiin, sillä tuli pikakomennus suojapaikkaani ja pillua ei luultavasti liikene pariin viikkoon. Sitä se teettää, kun toiselle opettaa ja yllätykseksi oppi uppoaa hedelmälliseen maaperään, tosin kyseessä taitaa olla valikoiva oppiminen. Taas tulee asiaa kultakauppaan . . . mutta rahallahan saa ja hevosella pääsee.