lauantai 9. heinäkuuta 2011

Erokonsulttina.

  Kaikkeen sitä Talkkari joutuu, sillä tässä taannoin hellekelien alkaessa eräs petetty tuttu soitti ja kysyi neuvoja tilanteenseensa. Huoltomiehen hommissa aikoinaan, kun asuntopuolella olin niin jonkinmoiseksi taituriksi käytännön kautta oppinut tähänkin kategoriaan, petetty muttei jätetty puoliso.
  Joutui siinä välillä olemaan mm. erotuomari, sosiaalipuolen monitaituri, sairaanhoitaja, melkein kätilö ( johon Talkkarilla on käytännön tuoma pätevyys. ), lastenvalvoja, järjestysmies jne. jne. varsinaisten huoltohommien lisäksi. Varsinkin jos oltiin kuukauden puolessa välissä tai lopussa oli tilipäivä ja vielä täyden kuun aika oli käsillä tai lähellä niin se tiesi vipinää viikonloppuisin ja öisin. Jouppojen kanssa kyllä tuli toimeen, mutta narkkarit ja umpihullujen kanssa kannatti olla todella varovainen. Ei sen puoleen, myös petettyjen puolisoiden kanssa piti myöskin pitää varansa, kun joskus luulivat talkkarin "olleen kyntämässä vakoa". Mutta talkkari sentään   jo ammattietiikan vuoksi ei sekoita työtä ja huvia. 

   Tämä talkkarin tuttu oli saanut narautettua petollisen puolisonsa ja mietti miten lahtaisi tämän porsaan . Onnekseen sentään aikeistaan tuli juttelemaan meikäläiselle. Piti oikein kutsua yksi vittuilun expertti auttamaan, sillä taiteenlajin siitä oli tehnyt kun akkansa aikoinaan heitti pellolle.
    Kuulemma muija ei vielä tiennyt että kaveri tiesi, joten hyvä oli aloittaa alusta koko prosessi. Sentään niin kaukokatseinen kaveri oli aikoinaan ollut, että heillä oli avioehto tehty rakkauden huumasta huolimatta. Eli homma alkoi sanattomalla viestinnällä ja mies kotona ollessaan soittamaan sellaisia kappaleita missä petollisuudesta ja eron tuskasta musisoidaan. Yksi hyvä on Chisun - Mun koti ei oo täällä, sillä siinä vingutetaan eron tuskaa oikein kunnolla.
 Seuraavassa vaiheessa, kun muija alkaa elää yli omien varojensa, niin silloin keskustellaan "hyvässä hengessä" talousrahojen oikeudenmukaisesta tasajaosta. Kaverihan oli aikoinaan maksanut muijansa "virkistys"matkoja sun muita, mutta jatkossa rahaa ei enään tippuisikaan tähän "hauskanpitoon". Samoin kosmetologi, manikyri ja kampaamoreissut muija saa itse kustantaa omasta pussistaan tulevaisuudessaan..

 Onneksi kaveri on alkanut toteuttamaan kyseistä suunnitelmaa ja hyvin kuulemma on alkanut tehoamaan. Ei rieku muija enään ulkona tyttöjen kanssa kun ei olekkaan ylimääräistä rahaa. Vielä oli viilannut ja hienosäätänyt vittuiluaan siten, että yhdessä ulkona ollessaan muijalleen ei kustantanut muuta, kuin ensinmäisen juoman ja loppuillan muija oli sitten ihan omillaan.   

 Asiaan liittyvä tai liittymätön linkki:
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Tutkimus+Uskottomuuden+syy+voi+piill%C3%A4+geeneiss%C3%A4/1135267681141