keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Vaimoja ja harhoja

  Ihan vihreänä kateellisuudesta Talkkari on, kun ei ensinmäisenä tuonut julki moniavioisuuden autuutta. Toisaalta kun toimeen on tarttunut Vihreiden nuorisojärjestö ( ViNO ), niin tarkemmin ajatellen Talkkari onkin ollut ollut kaukaa viisas ja ollut hiljaa.
   Kansanedustaja Oinonen luonnehti kyllä kyseistä aivopierua, kelien johdosta saadusta auringonpistokseksi. Toisaalla perussuomalaiset nuoret taasen sitä oikeutetusti kutsuivat islamisaatioksi. Panu Laturi sanoo sen olevan nuorisojärjestön ravistelua, mutta oletettavasti on jotain tekemistä sillä on Cannabis sativa subsp. ruderalistan kanssa. 

   Talkari on itse kyllä sitä mieltä, että jutun juoni on näiden "opiskelijoiden" lapsuudenkodissa tai siis tarkennettuna kommuunissa. Niinhän nämä vihreät tuppaavat nykyäänkin asustelemaan sikinsokin eripareina ja naineskelevat aitoon 70- luvun hippityyliin. Niin samaa, kuin erisukupuolta ja sehän näkyy jo vihreiden edustamattomuudessa Eduskunnassa. Toivotaan että vain tieytyn kansanosanedustaja Jani Toivola ei taas järkyty tästäkin.

  Talkkari on kyllä pohdiskellut asiaa monelta kantilta, mutta sydämmeen ei mahdu kahta ämmää. Yhden nalkutuksen kyllä kestää ryyppyreissun jälkeen, mutta ajatelkaa kun kaksi tai useampi vittuilee, niin kylmä hikihän siitä tulee jo ajatellessa asiaa. Ja näillä vihreillä on unohtunut eräs erittäin tärkeä asia ja loppuelämän seuraava asia, Anoppi. Ei senpuoleen Talkkarilla on kyllä käypänen anoppi ja välimatkaakin on parin tunnin ajamisen verran. Etäisyys kun tavallaan on lähentänyt meitä. Ei muijakaan ensinmäisen poikkipuolisen sanan kuullessaan ryntää äitinsä luokse. Ja jos olisi useampi Appi, niin alkoholistiksihan siinä tulee, kun joutuu jokaisen kanssa ottamaan kuppia ja juomaan jokaisen apen pöydän alle.