lauantai 30. heinäkuuta 2011

Anopin kosto . . . tai jotain vastaavaa.

 Johan tätä on odotettu armaalta anopilta, suosikkivävyn mielenrauhan ja / tai maksan päänmenoksi. Anoppihan tietää tasan tarkkaan, että Talkkari kyllä kuuntelee akkansa karaokelaulua, mutta vain baarissa ja melkoisessa hutikassa. Eli otti ja antoi "lainaksi" karaoke-vehkeet, aikamäärettä ei kyllä vahingossakaan maininnut.
 Ja kotimatkalla, kun aika oli kortilla niin piti tehdä parinkymmenen kilometrin ketunlenkki, että sai olutta iltaan. Mutta vähän näyttää jo illan tässä vaiheessa, että ei tullut tarpeeksi ostettua juomaa. Mitä todennäköisemmin alkaa näyttämään siltä, että loppuilta tullaan viettämään aidossa paikallisräkälässä, kuunnellen akan karaokelaulua ja ympärihumalassa.

  Vaikka meikäläinen ei laula muutoin, kuin suihkussa ja paskalla istuessa niin taidampa salaa yksiseen harjoitella pari kappaletta ja yllätää rakas vaimo jonain iltana. Ja todennäköisesti käy paremmin, kuin Frederikillä aikoinaan Tanhuhovilla, kysyi pillua muijalta mutta jäi ilman. Talkkari siis on vähintäänkin mulkunmitan verran parempi, ainakin pillun tinkaamisen suhteen ja meikäläinen kun panostaa laatuun . . . tai siis panee, että oksat pois