lauantai 2. heinäkuuta 2011

Juhannuksen loppuraportti, talvilomalta vielä katsoen.

 Eli nyt olen saanut viimeisemmätkin "raportit" mukaanlukien viranomaiset ja toki unotamatta muutamaa muuta "tahoa".
- Nurmikkoa olen todistetusti leikannut sukset jalassa ja ilman mitään voitelua siis vain suksia tarkoittaen.
- Luultavasti olen hypännyt "mäkeä" yläkerran ikkunasta, sillä todisteet näyttävät vahvasti siltä ( enenmän paskaksi mennyt valokate ) ja kun lunta ei ole tapahtumahetkellä ollut, niin hypyn pituutta ei ole varmuudella voinut mitata. Eikä senpuoleen pystytty tarkastaan alastuloasentoa, että käytettiinkö aitoa telemarkkia vai tasajalkaa. Ja mitään tietoa ei ole lentoasennosta . . .
- Ulkomaalaisiin kansantanhuihin olen kuulemma osallistunut jollainlailla kesän kunniaksi, mutta muut osallistujat kaikosivat kun heidänkin kansallisperinteisen asiaankuuluvan ja tanssirytmiinsä sopivan esintymisvälineen mukaanottaen. Vähän viittaisi rasismiin, jos kantaväestöä noin syrjitään . . . minähän vain pääsin henkisesti heidän tasolleen . . .

 Summarum . . . .  Kaamea oli kankkunen ja  muija edelleenkään ei puhu meikäläiselle yhtään halaistua sanaa, paperilapuilla mennään toistiseksi . . . .Ja mitäköhän se tuo tullessan, kun pitäisi muija herättää maanantaina töihin . . . . .
 Ja seuraavan kerran kun talviloma lipsahtaa juhannuksen kieppeille, niin suosiolla ( muijan mukaan ) siirrän sen seuraavaan talveen tai menen sinne missä lunta on kesälläkin . . .