perjantai 29. heinäkuuta 2011

Höpinät ja löpinät, mistäpä muusta kuin . . . .

 Johan on ehtinyt yks`sun toinen poliitikko ottaa kantaa aseisiin. Porkkanapää, Tuomioja jne. jne. ja viimeisempä on antanut lausuntonsa ex- päämisteri Vanhanen, tuo naisten kaataja, sekä tuppeen sahatun lautakasan ex-
omistaja. Itsehän omalla surullisen kuuluisalla hallituskaudellaan aloitti poliisien voimavarojen supistukset. Mutta poliitikolta, vaikka entiseltähän voi vain tämänlaisia sisältöisiä lausuntoja odottaa.
  Tuomioja taasen on perännyt Soinia "ottamaan vastuu" . . . . Norjan tapahtumista. Pikemminkin Tuomiojan pitää mennä kasvojen kohotukseen ja vasemmistolaismallisen risuparran poistoon, sillä se on myöskin voinut olla laukaiseva tekijä Anders Behring Brevikin toimintaan. Ja voi se aiheuttaa vitutusta jollain maanviljelijä riittävästi, että aloittaa lannotteisteen rakentelemaan pommeja. Ja jos kyseessä on luomusika-farmari, niin kyseessä lienee silloin hajupommien tekeminen.

Onnekseen ja muiden iloksi ja onneksi Talkkarilla alkaa aito kesäloma, mutta ensimäisestä lomapäivästä alkaen on buukattu hommaa, eikä yksin rakkaan vaimon toimesta . . . . ja takapihan nurmikko rehottaa edelleen.