perjantai 18. toukokuuta 2012

Ajeluja . . .

 Talkkarilla kun alkanut ns. uusi elämä, niin pitäneekö siitä tälläkin kertaa kiittää kavereita tai sitten kirota ???  Sillä tässä on jouduttu olosuhteiden pakosta ja kavereiden avittamana vähän kiertelemään suomea. Olivat tulevat insijöörit sitten päässeet vr:n liikenteenohjauseen kiinni vahingossa tietokonetta räplätessään. Eli se keskiviikoinen junahässäkkä oli näiden veijarien tekosia
 Kutsu kävi, että Talkkari tulisi korjaamaan tumpelon tulevan insijöörin paskahuussin pärinälaudan, kun kuulemma se narisee vain ylösnostaessa. Oli pojat sitten kääntäneet junan P 94 Kontiolahti, johon Talkkari oli epähuomiossa astunut, kohti kavereiden ongelmapaikkaa. On nämä tulevat insinjöörit aikamoisia velhoja, sillä Talkkari löysi itsensä ns. pelipaikoilta. Oli siinä sambatyttöä ja karnevaalimeininkiä vastaanottokomitealla ryyditettynä. Ei muista Talkkari moista kokeneensa, sitten poikuutensa menettämisen. Ja valmistautumisen huumassaan nämä olivat sun muuta sälää järjestäneet laiturilla.

 Talkkari tunsi kyllä tulleensa hyvien kavereiden luokse ja siirtyneensä seuraavaan vaiheeseen parantumisessaan. Logistiikka oli pojilla kyllä kohdalla, mutta toteutus pikkaisen ehkä ontui. Ja tästä saanemme kiittää kaameaa känniä, kun pojat ajettelivat juhlistaa Talkkarin uutta elämää. Siinä illan tummetessa yks`toinen yritti sytyttää grilliä ja Talkkari kun pääsi vauhtiin, niin alkoi tapahtumaan. Liekö liika kaasu tai joku muu aiheutti sen, että kansi lensi, läpi jättivarjon ja pari sataa metriä etuoikealle. Kavereillehan tuli luonnollisesti kalsarien vaihto, mutta Talkkari ei tuollaisista pienistä tömähdyksistä peljästy.
  Ja päästiin sitten saunaan, eikä ihme kyllä ketään siellä itseään satuttanut pahemmin. Mitä nyt Masa vähän pesuhuoneessa liukasteli ja heitti tyylipuhtaan voltin, tosin alastulo ollut ihan onnistunut. Muutamalla kossuryypyllä mies kyllä siitä tokeni, jonkoinmoiseen kisakuntoon. Pitänee tässä alkaa keksimään jonkinmoinen laite tai härveli, ettei moisia liukastumisia tulisi lisää. Toisaalta näitä äijiä ei kyllä isäerkkikään katso selvinpäin, ei senpuoleen Talkkarikaan.

 Talkkarin kaveri johtaa 2- 1 mitä tulee telkkarien hajoittamiseen. Tosin onhan tässä vielä kisoja jäljellä, joten tilanne voi vielä muuttua. Ja tämä sekaisen oloisen kirjoituksen syynä ei ole känni MAC.