sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Tappio

  Tuli sitten totaalisesti turpaan jääkiekossa ja Talkkarilta kärähti käämi täydellisesti. Eli tuli sitten lingottua telkkari takapihalle ja osuihan se suoraan korsun tuhoomispanoksen laukaisunappiin. Ja melkein samaan sysyyn tuli otettua reppu pykälään ja kokka kohti uusia seikkailuja. Tuleva-entinen akka vielä kun kannatti näitä jenkkejä, liekö ollut mukana siinä baarikähinässäkin. No, ikänsä puolesta kyllä olisi voittanut paikalla pörräävät neitoset. Ja toisaalta myös uusi on aina uusi, vähän niinkuin autoissa tosin hyvinpidettyjä, soivia museopelejäkin löytyy. Tosin kätensä voi ns. lyödä paskaan, kun kiiltävää pintaa raaputtaa niin alta löytyy ruostetta, siis autoissa.  
  Viineissä kuulemma on se, että on vanhaa vuosikertaa ja isojen poikien mukaan tytöt taas nuortuessaan. Talkkarin täytyykin tästä suunnata kokka kohti uusia seikkailuja ja mielenkiitoista tekemistä. Täytyy vaan tässä mennä moottoripyörä- kauppaan ja valita kunnon menopeli, keula pystyssä kohti auringonlaskua . . . .

  Talkkari on näemmä yhtä tulinen kuin nuorena ja helvetin lyhyellä systyslangalla varustettu edelleen, taitaa olla ruuti vielä kuivaa. Nooh, ei se talkkarin lähtö ollut yhtä nopea ja samanlainen, kuin yhdellä kolleegalla, otti ja hyppäsi 3 kerroksen parvekkeelta. Tosin siinä oli henkisesti avittamassa sen hetkisen panon aviomies. Talkkari vaan sai kyllikseen entisestä ja rikkana rokassa oli vielä tuo 5- 0 tappio.