keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Tuuletuksia.

  Ja taas lukijakunta varmaan arvaa harhaan, sillä Talkkari luonnonvoimia uhmaten tarkoittaa naisia kesässä ilman pikkupöksyjä. Tunnettuahan on ja Talkkari tuntee muutaman neitokaisenkin, joka kesäkuumalla jättää pikkuhousut pois. Vähän aremmat neitokaiset käyttävät stringeja ja niissäkin saa tietystä kulmasta katsottunua hallusanaattion, että ei siellä alapäässä ole mitään verhona, mutta tämähän on tavallaan petosta. Ja muut sitten vaan leikkivät siveää.

 Talkkarikin ujona miehenä tietää, että paikkoja ei kannata hautoa turhaan, onhan sillä jopa terveydellinen näkökohta. Siksi Talkkari onkin ajatellut kannustaa tyttöjän laittamaan kevyen kesähameen, mutta "unohtaa" ne pikkarit kotiin. Ja onhan sillä alkurytinöiden jälkeen myös liikenneturvallisuuttaa edistä vaikutus. EI tule ajetuksi tukka putkellä oikea jalka suorana, kun kiinnostavi hameen helmoja heiluu kadunvarsilla.
  Näin ensialkuun Talkkari ajatteli kuolujen päättäjäisiä, mutta pitkän pohdinan tuloksen päivä voisi olla vaikka 9 kesäkuuta kuluvaa vuotta ja toki säävarauksella, eihän sitä kannata "torttua" kylmettää. Myöskin seksuaalipuolella se tuo synergia- etuja, kun ei tarvitse jatkuvasti riisua niitä pikkuhousuja.

 Make Love - Not Pants.