tiistai 1. toukokuuta 2012

Vihreää ajattelua.

 Talkkari tässä vapputärinoissään huomasi uutisen, jossa niin "virheät" Greenpeacen värvätytyt aktivistit ovat lukinneet itsensä suomalaiselle jäänmurtajalle. Kyseinen "järjestöhän" on tunnettu mediaseksikkäistä tempauksistaan, mutta jäävät vähintäänkin rinnan mitalla PETA- järjestön taakse.
  Kyseinen poppoo kasaantui kuuemma aikoinaan hippiaikojen alussa marihuona- höyryissään Usa:ssa ( missäs mualla), kun vielä paukuteltiin ydinpommeja maanpäällä. Kaikki kunnia heille tästä, toisin alkuperäinen idea ja aate on kokenut jonkinmoisen prostution. Suomessakin vihreät ovat polisoituneet niin, että eipä heitä ole vappukohmeiloissaan nähty vielä tässä Greenpecen tempauksessa. Tai sitten kyseisen jutun ajatus ylittää kotokutoisten vihreiden kyvyn ymmärtää globaalisti mitä greenpeace hakee julkisuudellaan. On vaan kyseinen järjestökin politisoitunut ja ajatunut samanlaiseen aatteen myymiseen, kuin meilläkin. Vai onko ajatus tullut itse tämän järjestön sisältä, sillä ei ole emsinmäinen kerta, kun tällaista epäillään. Liekö ei Shell ole taipunut vihreisiin ajatuksiin . . . seteleiden muodossa . . .  Aikoinaanhan Exxon Valdez ( nykyään nimellä: Dong Fang Ocean) karahti kiville ja öljyä lorahti Alaskassa, mutta Greenpeace juurikaan näkynyt tai kuulunut . . .  Tosin on takkiin saanut järjestö mm. Ranskan DGSE:tä kun näiden amatööri-agentit mossauttivat " Sateenkaari- Ratsastajan" huonoon kuntoon.Liekö kumminkin kiinnijäämisen syynä ollut . . muutama ylimääräinen punkkupullo, niin suunnittelussa kuin toteutuksessa. Panee siis Talkkariakin ajattelemaan luudan varessa aina silloin tällöin, miten vihreää on ruoho.
 
  Talkkari kun ajatteli kysellä neuvoja vihreistä arvoista sun muusta ihan netin kautta, niin tulla tupsahti tällainen tieto eteen:
http://www.vihrealanka.fi/foorumit/politiikka/vihreat
 Ongelma on näemmä pahempi, kuin kansalle on kerrottu vai onko kyseessä vain "väärien" mielipiteiden suitsiminen  ? ? ? 

  Kaikki kun ei ole niin yksioikoista, kun luulisi vaan yhden asian jutusta repeää monipolvinen tarina.