maanantai 28. toukokuuta 2012

Helluntain heilat.

 Eilenhän oli yksi päivä, jolloin piti hankkia heila tai sitä ei olisi koko kesänä. Talkkari melkein joutui muutamaan kertaan jujutetuksi, mutta pysyi kovana. Hyvänä apuvälineenä oli kaverilta lainattu moottoripyörä koko viikonlopuksi. Yksi mimmi oli harvinaisen sinnikäs ja kovakuntoinen, kun vinttasi polkupyörällä sen 10 kilometriä, pelkän hajujäljen perässä.

 Ei sen puolen, että Talkkari ei naisista tykkäisi ja munathan ne vasta tykkääkin, mutta tähän alkukesään mitään vakitipua ei kerkiä pyörittämään. Täytyyhän sitä naatiskella vähän muustakin, kuin lihallisista iloista.
 Talkkarilla onkin tässä tulevan huoneistonsa sisustusprojekti menossa. Oikein apuna on muutama alan ammattilainen, mutta liikaa on röyhelöverhoa ja vaaleanpunaista heidän visioissaan, no tytöt kun ovat hankkineet kannuksensa Kaliforniassa ja sieltä kopsattu tyyli ei oikein istu Talkkarin kuosiin. Pitää vaan ensin päättää, mihin sen tammesta tehdyn baaritiskin paikka on, niin loppu sitten luonnistuu itsestään tai siis loksahtaa, kun muutama ottaa poikain kanssa. Toki kutsivierasluetteloa on päivitetty ja ohjelmaa on mietitty tupaantuliaisiin. Pari tuikkavartaloista mimmin on luvannut tulla jaunalaskijoiksi ja heittää välillä jalkaa kattoa kohti, kunnon gogo- tyttöjen tyyliin. Täytyy vaan etukäteen arkastaa, että tytöillä on edes jonkinmoinen kangaskaistale intimialueiden suojana, empiirisesti . . . .