lauantai 12. toukokuuta 2012

Eronneet ja karanneet, saunaillassa kuultua.

  Tässä taannoin vietettiin perinteiseksi muodotunutta talkkarien saunailtaa ja siinä jutellessamme aiheeksi muodostui parisuhden ja pettäminen. Talkkari itse ei syö kuormasta eikä juoksenetele vieraissa, joten kontaktipintaa itse pettämiseen ei ole. Mutta siinä alettiin listaamaan, että mistä huomaa jonkun pettävän. Toki itsekullakin on omat kokemuksensa jos on, mutta talkkareilla ken asuintaloja eninmäkseen hoitaa, näkee mitä erikoisempia episodeja.

  Kuulemma naisilla äkkinäinen hiusten värin vaihto yhdistettynä muuttuneeseen käytökseen on yksi merkki. Joskus kaverit ovat nähneet, että pettäjä tulee tuuleen ja tuiskuun soittamaan, kun siippa on kotona. Talkkarin pari kaveria tiesi kertoa, että yht`äkkinen siipan soitto keskellä yötä on merkki siitä, että pettäjällä on vielä omatunto. Ja sanotaan, että erikoiset ylityöt olisivat merkki ja Talkkarin logikalla ajateltuna, on se ylityötä kun kahta pitää hyvänä ja kimppakiva ei käy. On sitä myös nähty, että pettäjä livahtaa illalla kotoa ja aamusella palaa siipansa luokse ja kerran yksi talkkari oli lähtenyt pareman tekemisen puutteen takia yhtä akkaa vakoilemaan. Oli siinä menty kuulemma aikamoista munaravia, liekö naisella kiire saada sitä munaa.

  Ja asuntopuolen talkkarit tiesivät kertoa, näihin aikoihin alkaa koko kesän kestävä sutina. Ja jos kelit on yhtä hyvät kuin parina viime vuonna, niin se tulee näkymään avioerotiastoissa. Tietää se pojille taas juoksua, kun välillä ovia availlaan poliisille tai laittomasti ulkoitetuille puolisoille, ja yleensä se tietää tiirikkahommia.

 Illan hupikohta oli, kun Kanki- Kake kertoi olleensa pettäjä ja tuli vielä itsekkin petetyksi. Eli eläväinen akka pyörittä kolmea sonnia yht`aikaa ja ketään miehistä ei tietänyt asiasta mitään, kunnes akka pamahti paksuksi. Aviomies kun ei kyennyt ja Kake vasta oli saanut sormipillua ja suihinottoja, niin ei jäänyt kuin se kolmas vaihtoehto. No, Kakelle annettiin kotimatkalla täysi pottu viinaa vitutukseen kun sai uuden lisänimen Petetty pettäjä.

Linkissä vielä suomalaista tangoa pettämisestä.
http://www.youtube.com/watch?v=ZmBBSEMjow4