tiistai 1. toukokuuta 2012

Ylösnousemus

  Talkkari vanhana juhlijana voi katsoa vähän alaviistoon nuorempia amatöörijuhlijoita, sillä kokemus on kaiken valtti myös viinan vetämisessä. Juoda nyt itsensä tolkuttomaan kuntoon muutaman tunnin aikana ja sitten on olevinaan hauskaa. No viinahan on viisasten juoma ja toki kohtuudella käytettynä, tosin saattaa sitä kokeneempi käyttäjä myös korkin päälle astua joskus tukevamminkin. Talkkarille kävi näin jokunen vuosi sitten, kun muijan kanssa etelässä lomalla oltiin. Tuli sitten kaapattua paikallinen kapakka ja sen kyyppäri omaan käytöön. Talkkari kun on tykästynyt ouzon makuun ja sen sielua puhdistavaan ominaisuuteen, niin kerrahan sitä täytyi taas hukuttaa sielu kyseiseen maidonväriseen aineeseen.
  Tuli valomerkki toinen ja sitten pimeni koko kapakka, mutta Talkkari löysi kynttilöitä ja juhlintahan sitten jatkui ns. romattisemassa merkeissä. Tulla tuppasi paikalle useampi pariskunta ja hikihatussa kyyppäri jakeli jumaltenjuomaa. Ihan kokemusperäisesti Talkkari voi sanoa, että anna akalle ouzoa ja tule raiskatuksi . . .  ja kyseisen illan aikana talkkaria käytetiin muijan toimesta useampaan kertaan ns. hyväksi.

  Eilen vapun kunniaksi Talkkari sitten korkkasi ouzo- pullon ja näin jälkikäteen ajateltuna ja kehon tuntemusten perustella, idea oli hyvä ja huono. Ei pysty laittamaan housuja jalkaan ja päässälin kivistää, mutta eipä tuo akkakaan saa polvia yhteen, kun yrittää istua sofalle katsomaan telkkaria. Pahus vaan, että alkot eivät ole tänään auki, että Talkkari voisi jatkaa empiiristä tutukintaa suhteesta alkomahooliin ja muijan halukkuuteen, tosin kummallakin ns. välineet on jo niin paljon "kärsineet" että Talkkari suosiolla antaa muutaman vapaapäivän munilleen.