tiistai 19. kesäkuuta 2012

Juhannuksen odotusta

 Ja taas kohta on se amatöörien juhla Juhannus, missä väki vetää kännissä pitkin metsiä puita halaillen. Toinen mikä erittäin monessa tapauksessa tulee tehdyksi on neitsyyden menetys, eli tarkkakorvasimmat pervot kuulevat immenkalvojen poksahtelua kesäisessä metsässä. Talkkarikin aikoinaan melkein menetti pokuutensa juhannuksena, siis melkein kyllä tarkoittaa, että Talkkari siirtyi pojista miehiin muutamaa päivää aikaisemmin, sentään sisätiloissa ja vielä kotona kunnon tekonahka- sohvalla. Eihän Talkkarilla juurikaan ongelmia ollut, mitä nyt ukkovarpaat menivät vereslihalle.
  Toinen mistä Juhannushuuman tunnistaa on vahinkoraskasuten määrä, joka näkynee alkuvuonna, tosin ihminen on viisauksissaan keksinyt jälkiehkäisy- pillerit. Mutta älkää tehkö niin, kuin yksi Talkkarin pölhö kolleega teki, otti sen itse. Siirtyi hemmo äänialansa mezzosopraanoksi toviksi. Tarjottiin kavereiden kera Tampax:it, kun siinä on se asetinkin . . .  mutta ei kelvannut, vähän kyllä näytti siltä kun persus tällä pullotti, että Tena oli toppauksena.

  Talkkari ajatteli nyt tehdä historiaa, sillä on siitä tovi jos toinen mennyt kun Juhannuksena on tullut hoiperrellehdittu selvinpäin. Liekö osuuttaa asiaan tämä lujaluontoinen uusi ja ehompi NAARANI. Ja onhan se kiva yhteinen taival aloittaa tällä tavoin, ja naaralla jonkinmoista jutunjuurta ja nalkuttamisen aihetta tulevaisuutta ajatellen, kun Talkkari nappaa seuraavan koomakännin. No, siihen on kyllä tovi aikaa, aina heinäkuun 23 päivän kieppeille asti pitää odottaa . . . Toisaalta harjoitus tekee mestarin ryyppämisenkin jalossa taidossa.

 Eli Talkkarin karmaiseva ennustus: Liikenteessä menee 5 kpl, hukkuneita tulee se 8 kpl ja muutoin päättää maalisen taipaleensa noin 6 kpl ihmisiä. Talkkari totisesti toivoo, että pieleen menee ennustus, siis alaspäin. Pelastusliivit veden äärellä ja muijilla ei siiten riitä pelkät rintsikat tai silikonimollukat. Puukot ja puntarit piiloon ja ottakaa helvetissä potenttiaalisten rattijuopojen autosta ainakin yksi rengas irti, koko Juhannukseksi.