torstai 28. kesäkuuta 2012

Meiltä ja muualta . . .

 Jo on ollut kummallinen kesäkuu, on kauhisteltu joidenkin julkkisten julkisia vilautuksia, valeblondi- Tukiaisella on uusi mies kierroksessa ja jalkapallon EM- kisat ovat loppumaisillaan, sekä EM- yleisurheilukisat ovat alkaneet ja juhannuksena meni ennenaikaisesti hautaan helvetin moni.
 Säiden puolesta Talkkari kiittää yläkerran isäntää, mutta hiukksen lämpimämpää olisi saanut olla viikonloppuöisin, ei olisi tarvinnut ottaa niin paljon sitä lämmikettä kun ravintolasta on horjunut rakkaansa kanssa lemmenluolaan.
  Talkkari siis ei ole horjunut, vaan nainen ja sivumyötäinen tuuli sen huojumisen on aiheuttanut useampaan kertaan . . . Ja kiitosta täytyy antaa sille naapurille, joka niitti ne helvetin nokkoset pois, kun Talkkari oli kerran pölähtänyt turvalleen ja maininnut asiasta tälle, aamulla 03 aikoihin. Ja edelleen Talkkarin täytyy kiittää siitä 5 litran wiski lekasta, jonka sai kipuja lievittämään, mutta nyt sekin on loppu joten taas täytyy käydä moikkaamassa sitä naapuria . . . jos vaikka päiväsaikaan tällä kertaa  . . .

 Joku Madonna vähän näyttää ruttuista tissiä, niin jo kaikki lehdet repivät isoja otsikoita . . . Suomessa ei lienee ketään saman ikäistä naista, joka uskaltaisi moista tehdä ja Tukiaista ei voi laskea mukaan, ei iän eikä ulkomuodonkaan perusteella.

  Kun viime talvena Talkkarilta tuo hiihtäminen jäi vähiin kadonneiden suksien takia, niin pelastuksena ilmatieteen arvauslaitos on lupaillut Lappiin räntää ja lunta . . . liekö tämä sitä ilamston lämpenemistä jollain tapaa, vai onkohan hutkijoilla meneet + ja - sekaisin laskelmissaan ? ? Kannataisi varmaan tämän porukan lotota, samaan tulokseen siinäkin tulevat, ei päävoittoa tälläkään kertaa . . .