maanantai 25. kesäkuuta 2012

Siirtäytyminen normielämään.

 Tuo naiseni eilen ilalla ihan ilmoitusluonteisesti juuri ennen nukahtamistani ilmoitti, että huomenna on meikäläinen sitten kuskina, kun kaupoissa mennään käymään. Niin se nukahtaminen jäi siihen ja tuli sitten valvottua koko yö ja toinen onnellisena kuorsasi kainalossa . . .
 Onkohan Talkkari tehnyt jonkinmoisen koulutusvirheen JO yhdessäolon tässä vaiheessa, sillä niin mutkattomasti naiselta tuli tuo ilmoitus, vailla mitään aristelua tai pyyntöä ? ? ?  Mutta sodassa ja rakkaudessahan kaikki on sallittua ja Talkkari otti ns. tyynenä vastaan ilmoituksen ja oli sovitulla paikalla sovittuun aikaan. Ja pitihän naista vähän ns. kouluttaa, joten Talkkari vetäisi kinnerin keskelle lammikkoa, olihan siinä naisellani hiukka kahlaamista että pääsi persuuksensa lyömään penkkiin.
 Ei auttanut ei tämä väsytystaktiikka, sillä siitä jalkakylvystä virkistyneenä kauppakierrokseen tuli mukaan joku helvein rehumyymälä. EI riittänyt joku yleistavaratalo ja rehellinen ruokakauppa kivijalassa, niin varmemman vakuudeksi Talkkari myös talutettiin helvetin isoon sapuskamyymälään . . . olisi pitänyt Alfonsin moottoroituapyörätuolia lainata.
 Siitä rehumyymälästä kuulemma tarrautui mukaan mm. 4 metrinen kartiotuija, kun se oli saatavilla puoleen hintaa, no kahdessa tai kolmessa osassa se kyllä tuli kyytiin, kiitos takapaksissa olleelle moottorisahalle. Oli siinä Talkkarin vakuuteltava, että kyllä se kasvaa entiselleen ja muistakin osista juurruttamalla saadaan kelpo kasveja.
 Ja siinä helvetin ruoka-osotos-paratiisissa sitten Talkkaria juoksutettiin oikein olan takaa, tuolta haet sitä ja tuolta ja tota jne. jne. Ja tavaratkin olisi melkeimpä pitänyt pakata, joko tuoteryhmittäin tai sitten aakkosjärjestykseen. Talkkari teki kaiken kattavan inventarion ja ja kärräsi koko kärryn sisälmyksineen ajoneuvon sisälmyksiin . . . Olihan helpompaa lemmemme pesäsässä tuupata koko kärry jääkaapin eteen ja tyhjentää se, toisin se oli kannettava 5:n kerrokseen . . . Ja vielä nopeammin Talkkari sitten raijasi sen helvetin ostoskärryn parvekkeelle ja roiskasi sen alas . . . Näin sitä kierrätystä sitten meillä tehdään.

 Seuraavalla kerralla, kun kauppaan tulee matka niin Talkkari kyllä katoaa jonnekin, vaikka kalalle tai mallaamaan puuhevosille uusia pers`reikiä . . .